Lærlinger

Vi søker etter motiverte lærlinger som kan være med å løfte Leirvik AS videre inn i en spennende fremtid!

Som lærling hos oss får du tett oppfølging og erfaring som gjør deg godt forberedt på å nå kompetansemålene. Du får kjekke kollega i et sterkt faglig og sosialt miljø.

Leirvik AS feirer 75-årsjubileum i år, og har bygd offshorehotell og moduler i snart 50 år. Vår solide kompetanse og lange erfaring tar vi med oss inn på nye områder som akva, havvind og infrastruktur. Selskapet har kontor og verft i Aslaksvik på Stord med tilsammen 250 ansatte.

Vi tilbyr læreplass innen følgende fagretninger:

  • Aluminiumskonstruksjon:  Aluminiums- konstruktørene håndterer aluminium, hjelpemateriale og verktøy for materialbearbeiding.

  • Industrirør: Industrirørleggeren er en fagarbeider som monterer røropplegg, og utfører sveising og platearbeid. En industrirørlegger er ekspert på rørtekniske installasjoner.

  • NDT: NDT-kontrolløren tester om produkter og materialer er feilfrie ved hjelp av ikke-ødeleggende metoder.

  • Sveis: Som sveiser består jobben av å utføre sveisearbeid på forskjellige konstruksjoner av metalliske materialer, men i hovedsak aluminium. Dagens sveisemetoder gjør det mulig å sveise de aller fleste metaller.

  • Logistikk: Som logistikkoperatør skal du ta imot materialer som skal lagres, sorteres og viderefordeles ut i fabrikasjon. Moderne industri er avhengig av at alt er på rett plass til rett tid. Logistikk er viktig fag for at vi skal produsere effektivt.

  • Kontor- og administrasjon: Som lærling i kontor- og administrasjonsfaget får du prøvd ut flere ulike områder blant annet innen salg, resepsjon, IKT, kundeservice, regnskap og administrativt arbeid.

Kontaktperson kontor og administrasjon: Anna W. Nedrehegg
Kontaktpersoner andre stillinger: John Arild Gravdal eller Linda Karlsson Brekke

Les mer om fagene og søk læreplass hos oss via Ytre Sunnhordland Opplæringskontor

Søknadsfrist

March 1, 2021